Termeni și Condiții

Prin utilizarea serviciilor oferite de Safe Install, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Aceștia pot fi modificați în orice moment fără o notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a vă informa despre eventualele modificări.

Servicii

Safe Install oferă servicii de instalare și montaj de camere de supraveghere și echipamente de securitate. Ne asumăm responsabilitatea pentru calitatea serviciilor oferite și pentru conformitatea cu standardele tehnice și legale în vigoare.

Prețuri și Plată

Prețurile pentru serviciile noastre sunt stabilite în funcție de complexitatea proiectului și de echipamentele utilizate. Plata se face în termen de 30 de zile de la finalizarea lucrărilor, în funcție de condițiile stabilite în contract.

Confidențialitate

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea datelor personale ale clienților noștri. Informațiile furnizate prin intermediul formularului de contact sau în cadrul colaborărilor vor fi folosite exclusiv în scopul prestării serviciilor și comunicării cu dvs.

Proprietate Intelectuală

Conținutul acestui site, inclusiv textele, imaginile și designul, este protejat prin drepturi de autor și nu poate fi copiat, distribuit sau folosit în alte scopuri fără acordul scris al Safe Install.

Limitarea Răspunderii

Safe Install nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele daune cauzate de utilizarea necorespunzătoare a echipamentelor de supraveghere sau a informațiilor de pe acest site. De asemenea, nu răspundem pentru conținutul sau funcționarea site-urilor la care există legături pe acest site.

Legi Aplicabile

Acești termeni și condiții sunt reglementați de legile române. Eventualele dispute legate de serviciile oferite de Viziunea Sigură sau de acești termeni și condiții vor fi soluționate în instanțele române.